Disclaimer

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Massagepraktijk BodyTime worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op
een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Massagepraktijk BodyTime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop verstrekte informatie.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Uw privacy

Massagepraktijk BodyTime respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal Massagepraktijk BodyTime, met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt Massagepraktijk BodyTime deze informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Massagepraktijk BodyTime behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van
deze wijzigingen op de hoogte bent